CoCo van Tulipân Negro

CoCo van Tulipân Negro

Zij heet eigenlijk Mylady, maar aangezien zij het zusje van Chanel is, leek ons Coco toepasselijker. We hebben haar laten steriliseren toen bleek, dat zij een onvolgroeide nier had. Dus in ieder geval niet fokken met haar. Wel is deze dame lekker makkelijk te kammen. Leg haar op haar rug en ze is geheel van de wereld.


Ginger van Kopi Pahit

Ginger van Kopi Pahit

Deze kater is ook geholpen en is een zoon van Chanel. Hij is prachtig crème kleurig. Hij woont namelijk in Apeldoorn, maar komt nog regelmatig logeren. Gaat prima met de anderen om. Ginger is van 2008 en heeft een prachtige lange vacht.


Donnatella van Kopi Pahit

Donnatella van Kopi Pahit

Deze dame is de enige dochter van Chanel en is prachtig zwart-rood (black tortie) met verdunningsfactor. Eén met een eigen wil. Zij in geboren in 2009. Is een allemansvriend en kan met alle andere katten opschieten. Zij is wat steviger dan haar moeder, maar is ook een echte dame. Zij is in september 2016 weer bij de kater van Cattery Catspalace, Schelby Cats Black Edition! Op 22 november 2016 heeft zij 2 prachtige kittens gekregen. Beide poezen en ook nog black torties. Ze hebben de namen Adéle en Anouk. Rond 21 februari 2016 hebben zij genoeg opvoeding gehad om als keurige dame naar een nieuw thuis te verhuizen. Volgens mij zit er zelfs een showcarrière in.

Beide poesje zullen na 13 weken te koop zijn.


Nina van Kopi Pahit

Nina van Kopi Pahit

Nina is de dochter van Donnatella, geboren op 6 december 2012. Zij is een tabby (black blotched) met oranje ogen. Zij is onze 3e generatie in onze cattery, Naast haar moeder, zijn (en blijven) zowel haar grootmoeder (Chanel) als haar grootvader (Giovanni) bij ons in huis. Helaas heeft zij nog niet gezorgd voor een 4e generatie.


Igor van Tulipân Negra

Igor van Tulipân Negro

Deze kater is al vanaf 2004 bij ons. Helaas hebben wij 'm laten castreren daar hij geen perfect gebit heeft. Wat wel perfect aan hem is, is zijn karakter. Hij is een halfbroer van Chanel. Zijn kleur is Brown Tabby Mackerel. Hij speelt altijd met alle kittens en ziet ze als eigen kids. Ook is hij de baas in huis, wat af en toe wild west taferelen oplevert. Houdt het levendig.


Chanel van de Tulipân Negro

Chanel van de Tulipân Negro

Chanel is in 2005 bij ons gekomen als kitten. Zij is blauw-crème en zoals iedere schildpad-poes een ideale moeder voor haar kittens. Met is voor haar altijd een echtgenoot gezocht, welke ook de verdunningsfactor in zich heeft. Zij is wat eenkennig, maar als je haar wat tijd gunt een vreselijke vrijkous. Voor een pers is zij wat aan de luide kant. Als je haar roept, geeft zij altijd antwoord. Ondanks haar leeftijd blijft zij zeer speels. Zij heeft een slank postuur en is in haar beweging een echte dame. Chanel heeft 4 nestjes gehad, de eerste keer twee, de laatste drie keer slechts één kitten. Gezien haar leeftijd (8 jaar) zullen we niet meer met haar fokken en is ze gesteriliseerd. Haar dochter (Donnatella) en kleindochter (Nina) zullen nu voor nageslacht moeten zorgen.


Giovanni van Kopi Pahit

Giovanni van Kopi Pahit

Roepnaam is Gigi. Deze gitzwarte kater heeft enkele nestjes verwekt. Aangezien zijn dochter (Donnatella) nu ook in huis is, heb ik 'm laten castreren, om ongelukjes te vermijden. Hij is een vreselijke vrijkous, maar ook een grote kater met een klein hartje. Hij is niet zo moedig, en kijkt liever de kat uit de boom.